Yes, vakantie!

Gepubliceerd op 24 juli 2023 om 11:07

Eindelijk!

Eindelijk is het vakantie! Even niet werken, de boel de boel laten. Spelen met de kinderen of lekker relaxen met uw partner. Telefoon en pc uit, vakantiegevoel aan!

Een goede vakantie kan uw band met elkaar sterker maken, maar kan scheurtjes die er al waren ook vergroten. Opgebouwde ergernissen en frustraties vinden hun weg naar buiten en maken van de verheugde vakantie een stressvol drama. Opeens is de roze wolk weg en is er de vraag: blijven we samen of gaan we beter uit elkaar?

We blijven bij elkaar

De liefde is er misschien niet meer, die heeft plaats gemaakt voor houden van. Situaties in de relatie hebben er toe geleidt dat het houden van minder sterk aanwezig is. Dat u zich aan elkaar irriteert, elkaar niet begrijpt of onbedoeld kwetst. Emoties van woede en verdriet hebben de overhand en praten met elkaar lukt niet.

U wilt het echter nog niet opgeven. U wilt de relatie nog een kans geven. Dan kan relatiebemiddeling een stap in de goede richting zijn. Tijdens deze bemiddeling helpt een bemiddelaar u opnieuw met elkaar in gesprek te gaan. U krijgt beide de kans om alles te zeggen, wat er op dat moment gezegd moet worden.  De bemiddelaar helpt door dat wat gezegd wordt, om te zetten naar uw gevoelens en uw belangen. De ander krijgt dan een betere kans om u te horen en echt te begrijpen wat u bedoelt. Daarnaast helpt de bemiddelaar uw communicatie te verbeteren, zodat u relatie ook in de toekomst beter bestand is.

We gaan uit elkaar

U weet het zeker: wij gaan uit elkaar. Er is geen toekomst meer en u bent er klaar mee om de relatie kansen te blijven geven. Een beslissing die pijn doet en soms in een opwelling gezegd wordt, maar soms ook voorgegaan wordt door een lange onzekere periode. Wanneer de beslissing valt om te scheiden is de volgende vraag: Wat nu, hoe wil ik onze relatie beëindigen en hoe regel ik dat?

Een relatie of huwelijk beëindigen kan via een erkende bemiddelaar. Bij een bemiddelaar heeft u het voordeel dat u samen tot een overeenkomst kan komen. Dit maakt dat afspraken beter gedragen worden en dat communicatie in de toekomst verbetert. Daarnaast is bemiddeling vertrouwelijk en goedkoper.

Meer weten

Benieuwd of bemiddeling ook voor u werkt? Een bemiddelingstraject is vrijwillig en kan op ieder moment gestaakt worden. Komt er geen overeenkomst? Dan is een erkende bemiddelaar, zoals Bemiddeling Niessen, verplicht het traject te beëindigen. U heeft dus niets te verliezen! Bel vandaag nog of stuur een mail, dan helpen we u integer, discreet, snel en voordelig!

 

Samen naar een vreedzame oplossing!!!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.