Wie ben ik?

Wie ben ik

Ik ben moeder van een dochter en plusmoeder van 2 zonen. Ik ben afgestudeerd op de Bacheloropleiding Small Business and Retail Management. Na een aantal jaar gewerkt te hebben als leidinggevende en als werknemer binnen de overheid heb ik mij verder gericht op persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast ben ik actief geweest als vrijwilliger binnen de Nierstichting, Amnesty International en de Dierenbescherming. Tot slot heb ik de basisopleiding Bemiddeling en de postgraduaat opleiding Familiale Bemiddeling succesvol afgerond.

 

Erkend Familiaal Bemiddelaar

Ik ben erkend als familiaal bemiddelaar bij de Federale Bemiddelingscommissie onder nummer 4439. Dat betekent dat ik u mag helpen met niet-juridische, maar ook juridische aanvragen. Ik kan bemiddelingsakkoorden laten homologeren door de rechtbank. Door de homologatie van het bemiddelingsakkoord verkrijgt dit dezelfde uitvoerbare kracht als een vonnis.

Netwerk van deskundigen

Vanaf 2022 ben ik werkzaam als familiaal bemiddelaar binnen Huisartsennetwerk de Parel te Borgloon en als familiaal bemiddelaar bij multidisciplinair Centrum Evyta te Halen. Ik vind het belangrijk dat daar waar nodig de hulp van deze deskundigen kan worden ingeroepen. Dit zijn deskundigen in de zorg, zoals een psychotherapeut, een kinderpsycholoog en een autismecoach. Daarnaast werk ik ook samen met deskundigen met een juridische achtergrond, zoals een notaris of advocaat. Deze deskundigheid kan ingeroepen worden als jullie dit tijdens de bemiddeling wensen.

Bemiddeling voor iedereen

Om bemiddeling voor iedereen toegankelijk te maken werk ik samen met de Federale Bemiddelingscommissie aan een project voor rechtsbijstand voor bemiddeling. Daarnaast ben ik ook werkzaam als familiaal bemiddelaar bij het CAW te Hasselt en werk ik als vrijwillige buurtbemiddelaar voor Tongeren en Borgloon. Tot slot rouleer ik met collega (advocaat-)bemiddelaars in mijn vrije tijd als trajectkeuzebegeleider bij de familierechtbanken te Tongeren en Hasselt. Alle partijen krijgen hier de mogelijkheid om alle alternatieven te overwegen om hun geschil op te lossen. Een scheiding kan namelijk op meerdere manieren geregeld worden, bijvoorbeeld via bemiddeling. 

 

Samen naar een vreedzame oplossing!