• Eenvoudig en snel naar een gebalanceerde overeenkomst!
  • Wij helpen u snel, vertrouwelijk, eerlijk en oprecht!
  • Samen gaan we naar een vreedzame oplossing!
  • Vrijblijvend en zonder verplichting! Bel nu 0472843617!

Wie ben ik?

Wie ben ik

Ik ben moeder van een dochter en plusmoeder van 2 zonen. Ik ben afgestudeerd op de Bacheloropleiding Small Business and Retail Management. Na een aantal jaar gewerkt te hebben als leidinggevende en als werknemer binnen de overheid heb ik mij verder gericht op persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast ben ik actief geweest als vrijwilliger binnen de Nierstichting, Amnesty International en de Dierenbescherming. Tot slot heb ik de basisopleiding Bemiddeling en de postgraduaat opleiding Familiale Bemiddeling succesvol afgerond.

 

Erkend Familiaal Bemiddelaar

Ik ben erkend als familiaal bemiddelaar bij de Federale Bemiddelingscommissie onder nummer 4439. Dat betekent dat ik u mag helpen met niet-juridische, maar ook juridische aanvragen. Ik kan bemiddelingsakkoorden laten homologeren door de rechtbank. Door de homologatie van het bemiddelingsakkoord verkrijgt dit dezelfde uitvoerbare kracht als een vonnis.

Netwerk van deskundigen

Vanaf 2022 ben ik werkzaam als familiaal bemiddelaar binnen Huisartsennetwerk de Parel. Ik mag mij daar laten omringen door diverse specialisaties die voor het oplossen van een conflict van belang kunnen zijn. 

Ik vind het belangrijk dat daar waar nodig de hulp van deze deskundigen kan worden ingeroepen. Dit zijn deskundigen in de zorg, zoals een psychotherapeut, een kinderpsycholoog en een autismecoach. Daarnaast werk ik ook samen met deskundigen met een juridische achtergrond, zoals een notaris of advocaat. Deze deskundigheid kan ingeroepen worden als jullie dit tijdens de bemiddeling wensen.

Vrijwilligerswerk

Daarnaast rouleer ik met collega (advocaat-)bemiddelaars in mijn vrije tijd als trajectkeuzebegeleider bij de familierechtbanken te Tongeren en Hasselt. Alle partijen krijgen hier de mogelijkheid om alle alternatieven te overwegen om hun geschil op te lossen. Een scheiding kan namelijk op meerdere manieren geregeld worden, bijvoorbeeld via bemiddeling. 

Tot slot kunt u mij ook tegen komen als buurtbemiddelaar voor de regio Borgloon. 

Samen naar een vreedzame oplossing!